Прихований зміст логотипу Wise Solutions

Прихований зміст логотипу Wise Solutions
| 01.06.2018
Логотип Wise Solutions - це більше, ніж просто красивий індентифікатор компанії, він містить у собі усю ідею та місію бізнесу.

Для того щоб побачити прихований зміст у логотипі варто звернути увагу на назву компанії "Wise Solutions" [з англ. "мудрі / розумні рішення"]. Компанія реалізує послуги пов'язані з мережею Інтернет. Виходячи з назви компанії та сфери діяльності, гаслом компанії є "Розумні інтернет-рішення для Вашого бізнесу". Ключовими словами, важливими для компанії є "розумні", "інтернет", "рішення", - саме ці орієнтири бізнес моделі компанії, заховані у логотипі.

Розглянемо детальніше значення кожного слова для компанії, та його відображення у логотипі.

Wise [з англ. "мудрий, розумний, обачний, глибокодумний"] - основна якісна характеристика послуг компанії - запропоновані рішення чи надані послуги повинні бути експертними, цілеспрямованими, доцільними з точки зору ефективності та рентабельності. У логотипі це значення проглядається у вигляді першої букви "W":

Усі послуги, котрі надає компанія пов'язані з Інтернет: створення web-проектів, впровадження CRM та Корпоративних порталів, пошуковий маркетинг. Тому другою важливою складовою бізнесу - є його безпосередній зв'язок із мережею Інтернет. У логотипі цей зв'язок проглядається якщо асоціювати Інтернет із позначкою wi-fi та розвернувши логотип на 90°.

Цінним кінцевим продуктом компанії є не просто надана послуга, а рішення - яке повинно підвищити результативність компанії. Інколи пошук вірного рішення це важкий процес, шлях до успіху якого не можливо побачити на старті.

Ми вкладаємо багато змісту у речі що оточують нас, та ще більше зусиль у генерування та реалізації розумних інтернет-рішень для Вашого бізнесу. Переконайтесь самі!